Stress Behandling Med HaveterapiStress kan behandles effektivt med Haveterapi
Stress Behandling ved hjælp af Haveterapi er en effektiv hjælp som mange fynboer kan benytte. Rigtig mange mennesker kan hjælpes ud af deres stressproblemer med ophold i naturen og opleve roen i en terapihave.

Haveterapi mod stress med et ophold i naturen og med grønne planter er godt for at finde ro i sjælen. Effektiv stress behandling i en terapihave er hele filosofien hvor man giver Stress behandling i naturen hvor behandler Bodil Høirup kan hjælpe med at du finder din indre ro og får fred i sjæl og krop.

Bodil Høirup håber, at hun med din have kan hjælpe mange mennesker med at få styr på tilværelsen og fjerne nogle af de psykiske overbelastninger, som en fortravlet hverdag kan føre med sig.

Det er både kvinder og mænd, der meget ofte lider af stressproblemer, eller nogle af de mange følgesygdomme, som statistikken viser at for megen stress ofte bringer med sig.

Stress bør behandles med med haveterapi der er meget effektiv til at behandle de mange travle mennesker der ikke kan finde ro og som lider af søvnløshed og andre gener på grund af stress. Mange mennesker må ofte opgives af etablerede behandlere, fordi folk ikke bliver bragt ud af deres miljø. Det kan man gøre effektivt med en god haveterapi.Du kan få mere at vide om stress behandling med haveterapi og også se mere om effektiv stress behandling med haveterapi og hvordan den hjælper dig.

Du kan også kontakte os og få en gratis introduktion


TOP      VISION
Jeg hjælper mennesker med at finde deres styrkesider og indre ligevægt og derved skabe både indre og ydre harmoni i pagt med deres omgivelser.


Copyright 2007 BodilsTerapihave   

BodilsTerapihave.dk er nu det rigtige sted at opleve Haveterapi du kan lære om HaveTerapi
og hvor du oplever at HaveTerapien lige kan være et svar på dit behov for at afstresse. Se Terapihaven og dens Historie og oplev hvordan
en afstressende Ferie kan hjælpe dig. Se en Kursusoversigt om vore muligheder for haveterapi.